Év Végi Nyilatkozat – NBII Női Észak-Kelet

Hivatalosan is véget ért az őszi szezon a teremkézilabdában. Női felnőtt csapatunk vezetőedzőjét, valamint 2 játékosát kértük, hogy nyilatkozzon a csapat eddigi teljesítményéről.

Soós Péter, vezetőedző:

– Hogyan értékeled az őszi félévet?

– Év elején nem tudtuk pontosan belőni magunkat, hogy az Északi csoport után itt az Észak keleti csoportban milyen erőviszonyok lesznek. Az őszi szezon után 7 győzelemmel 1 döntetlennel és 3 vereséggel a 4. helyen áll a csapat 2 pontra a 2. helyezettől amire úgy gondolom büszkék lehetünk, hiszen nem rendelkezünk olyan bő kerettel, mint némely csapat a bajnokságban, akiket az első félév után sikerült megelőznünk.  Nagyon jó mag alakult ki a csapatban és a hangulatra sincs panasz, láthatóan a lányok szeretnek egymással dolgozni.

– Mi a terv a tavaszi szezonra? Hogyan tovább?

– Bízom benne, hogy tavasszal valamivel kevesebb sérültünk és betegünk lesz mert ezáltal sokkal könnyebben eltudnánk érni a dédelgetett álmunkat és a dobogón landolnánk az év végén. Értelemszerűen ehhez nagyon sokat kell dolgoznunk. A felkészülést január elején kezdjük több felkészülési mérkőzéssel, valamint több felkészülési torna is szerepel februárig a naptárban. Jelenleg a lányok a pihenőjüket töltik, amit úgy gondolom a legjobbkor jött, annak érdekében, hogy mindenki egészségesen csatlakozzon az első edzésen.

– Üzensz valamit a szurkolóknak/követőknek?

– Köszönjük mindenkinek az eddigi támogatást, szurkolást! Reméljük jövőre még többen kilátogattok majd a mérkőzéseinkre és biztatjátok a lányokat szurkolással és segítetek elérni a célunkat, hogy a dobogón fejezzük be a 2021/2022-es szezont! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! Jövőre találkozunk!


Zsikla Gréta:

– Hogyan értékelnéd az egyéni és csapat teljesítményét az őszi szezonban?

– Általában én nem adom fel, mindig küzdök és nem szeretek veszíteni, de szerintem senki. A csapatra úgy gondolom nem lehet panaszkodni. A pályára mindig egy összetartó brigád állt fel, nyilván volt mikor nem úgy alakult ahogy szerettük volna, de megpróbáltuk mindig a legjobbat kihozni a meccsekből.


Csiki Andrea:

– Hogyan értékelnéd az egyéni és csapat teljesítményét az őszi szezonban?

– Az őszi fordulók után csapatunk a 4.helyen áll a tabellán, mindössze 2 ponttal lemaradva a második helyezettől. Mondhatjuk, hogy meglepetésszerűen jó eredmény ez annak tükrében, hogy idén kissé átalakult a csapatunk. Sajnos sérülések is nehezítették ezt a szezont, de mégis edző és játékos szinten is folyamatosan kovácsolódik össze a csapat. Úgy érzem egyre inkább megtaláljuk a nekünk legjobban fekvő játékstílust és ezáltal egyénileg és csapatként is jobb eredményeket tudunk elérni. Magammal szemben elég kritikus szoktam lenni, többször voltam elégedetlen, de mégis úgy érzem meghatározó ember tudok lenni a lányok mögött, biztonságot adok nekik és hozzá tettem ehhez az eredményhez, amiért hálás vagyok! 🙂Tavasszal több olyan csapatot is hazai pályán fogadunk, ahol nem sikerült idegenben a 2 pontot behúzni, így remélem kedvezőbb eredmények születnek és még előrébb tudunk lépni a tabellán! Szeretném dobogón zárni ezt szezont! 😊

Köszönjük Peti és lányok! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk Nektek és Minden Kedves Olvasónak! 🎄🥂


Hagyj nekünk egy kommentet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük